Chokladpannacotta - min favorit!



Antal portioner: 4
Färdigt på: 3h 25 min
Ingredienser
2 dl vispgrädde
2 msk socker
100 g mjölkchoklad
0.75 st gelatinblad
Gör så här
1. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock.
2. Ta upp gelantinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i den varma grädden och rör om så att det smälter.
3. Hacka chokladen och lägg i bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
4. Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ dem kallt i kylen cirka 3 timmar tills de stelnat helt. Servera med färsk frukt, gärna hallon. (blandat med florsocker)
Till dom fyra äppelskålarna så gör jag dubbel sats.
IMORGON - åker vi till banken för att skriva dom sista papperna om huset.
ONSDAG - träffar vi mäklare och säljarna för att skriva över huset på oss!
//
mums jag älskar det ju jag måste smaka det eller jo jag har det förstot men det är ganska gott men choklad pannakota är nog godas <333 /Melanie;3:D!
mums jag älskar det ju jag måste smaka det eller jo jag har det förstot men det är ganska gott men choklad pannakota är nog godas <333 /Melanie;3:D!