Äpplen stekt i Brun farin & kanel med Vaniljkesella & frön.
DET VA VERKLIGEN JÄTTE GOTT!




- Börja med att hacka äpplena i mindre bitar. 2 stora äpple är lagom.

- Stek sen i lite olja. (Kokos olja ska va gott. Jag testa bara vanlig olja denna gången).
- När äpplena börjar mjukna så strör man över brunt farin socker. (Hellst så lite som möjligt för att göra det nyttigast möjligt).
- Strö över kanel efter hur mkt ni tkr om de. Vi gillar kanel & det är jätte nyttigt, o bra för magen så det snålar jag inte med. :D

- Häll upp de på en tallrik, toppa med Arlas Vaniljkesella & vilka frön ni än vill.
Jag valde pumpakärnor & solrosfrön.


Det smakar som äpplepaj utan pajen. O den behövs verkligen inte för de e sååå gott utan!
- Ett nyttigare alternativ är att byta ut kesellan mot Grekisk yoghurt o smaksätta med vaniljpulver.
Eller naturell kesella om man tycker om det! :D
Kommentarer
Trackback