BILDER!

Idag har vi kört runder lite överallt. 
Körde upp till huset och hämtade ungen som skulle bytas mot en varmluftsugn, sen åkte vi ut till Pontus jobb och hämtade släp.
Blev en runda till ikea och sen Elgiganten för att glo tvättmaskin och kyl, men hittade tyvärr inte vad vi var ute efter. Dock har dom gratis hemkörning om man beställer från internet så de ska vi göra istället.
 
Efter de gick bilen till lantmännen för staketstolpar och trall. Fick sen middag hos mamma och där lastade vi på Melanies kanin och jätte bur på Brors Cheva som sen fraktades upp till Aggarp där han ska bo och va lite sällskap åt min Fru Nina! (tyvärr genom nät eftersom det är flicka, pojke och vääldigt olika raser). Batman är en liten lejonkanin/Hermelin och Ninan e ju Fransk Vädur så de passar sig inte riktigt, haha. :D
 
Försökte få igång staketet men de funkade inte så länge för en liten trött Emilia ville hem. Så imorron fortsätter vi på de.
 
Här e lite bilder från igår m.m. :
 
 
 
 
 
 
Resultatet = Skit bra!
 
 
 
 
 
Lilla Ninan fick ochså nytt hem. Så en glad tjej hoppade glädjeskutt hela kvällen. 
Åkte in till Cheapy för att köpa nät&reglar men kom då ochså över deras 75% rea på grillar, utemöbler & krukor. Så fick tag i jätte mycket grejer. För bara 500 kr fick vi nät & reglar, Ett nytt utemöbelbord i glas som från början kostat 899:-. Nu kosta de 50 kr !! Köpte ochså 2 st stolar (hade redan 2 st likadana) till för knappt 100 kr st, 2 st utelyktor och en spalje. :D
 
 
//
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback