ULLARED!

Igår tog jag, älskling och lilla Millan en lite för tidig tripp till Gekås då vi inte kunde hålla oss där ifrån längre. Och jäklar vad mycket fina grejer och kläder vi fick med oss hem där ifrån. 
Tänk vad man kan fynda för en billig peng. :D

 

Idag har vi målat färdigt vardagsrummet, Vilket var det SISTA rummet vi själva skulle fixa innan vi flyttar in. Måste dock måla kanter&hörn en runda till imorron innan vi börjar en noggrann städning av heela huset.

 


Tillbaka till Ullared. För bara runt 2300 kr fick jag mer kläder till mig och Emilia än jag någonsin fått. Gick förbi "rean" där dom sålde ut MASSA klänningar m.m. för bara 9.95 :- st. Hittade jätte många fina klänningar och en tunn knytväst. 

 

Kom även över: 2 par tunna leggings, 2 par tjocka rejäla leggings, 2 par mjukisbyxor, 4 linnen, 3 tunna "blusar", 1 kofta, En tjock vinterväst, ca 10 par strumpor, ca 5 par trosor m.m.

 

Emilia fick blandannat, flera bodys, tunika, everlastdress, strumpor, 4 st strumpbyxor, leggings, pyjamas, snuttefilt, halkisar, m.m.
Köpte även mössor till oss alla inför vintern. vantar, halsduk m.m.

 

Kom ihåg att jag fick allt detta för bara ca 2300

 

Utöver de så fyllde vi på förråden lite så slipper vi tänka på allt sånt på länge nu.haha. :D och köpte jätte mysiga grejer till huset. Lyktor, lampor, gardiner, krukor, ljus m.m. Skit bra dag!! :D

 

Lite smakprov------>

Mina kläder.


Mina byxor, linnen-                                                               -Emilias kläder.


Vinterkläder och Millans Snygga "Powerfull" mössa.

 

Dagen:





Tajj hittade sin nya plats idag. ^^

 OCH! Min lilja har börjat slå ut!! Så otroligt vacker. Blev väldigt övveraskad när vi kom upp till huset imorse och jag såg denna. Verklgen jätte fin, och den är självplanterad från en billig sommarlök från Ullared.. :D

 



 

//


Nu e vi snart i sluttampen!

Sådär då var hallen, gröna rummet och köket städat och det enda Som vi nu själva ska fixa är vardagsrummet, och de håller älskling på med just nu i skrivande stund!

Dennis kom idag och tapetserade färdigt där uppe så fondväggen är på plats nu. Sen hade han även lite vävarskola för pontus som ju sen fortsatte med de när alla åkte o lämna han ensam. Haha :D

Jag har idag städat, målat listerna, foder till hallen & Emilias rum, och även fyllt i lite smått klart på väggarna. Sååå snyggit.

Emilia sover och jag ska nu duscha sen dricka kaffe och äta Melon efter en stund jobb i stidsvig med mamma. Alltid bra med extra pengar! :-)

//


Varje dag för med sig nya händelser!

Imorse hade min före detta jobbcoach ringt mig, och frågan hon ställde var om jag ville ha lite grejer från deras lokaler eftersom dom skulle tömmas. Och ja självklart ville jag de.

Så bilen körde till Hbg och dreamwork där en alltid lika glad Ylva väntade med 3 fina rislampor, 2 lackbord, vinglas och 3 stora växter, därav 2 var jukkapalmer. Lite ruttna så Tyvärr sa den ena hejdå och tappade huvet (haha), så jag planterade de som gick o rädda ihopa så får vi se hur de tar sig. Till dom fick jag även jätte stora silvriga metallkrukor, som passar med mina små som jag redan har. Tack till dig Ylva för du tänkte på mig!

På vägen hem körde vi inom familia o käkade på kinabuffen 80 kr - ät så mkt du vill. Sååå jäkla gott och som alltid lyckas man äta aalldeles för mkt. Men räkchipsen e ju så goda! :D

Och nu är hallen nästan färdig. Bara listerna som ska målas vita och fodrena ska målad en gång till. Hann städa ur köket lite med innan Calle&Sandra tittade uppe en sväng.


//


Nån gång får man bränna.

Denna dagen bar av till familia i Hyllinge på lite oskyldig rea shopping så att älskling undertiden kunde lägga färdigt golvet på ovanvåningen.

Jag hittade leggings (99 :- Gina Tricot) & klänning (69 :- Cassels),

Smycken (20 :- st Ur&Penn - 10 :- st Gina Tricot),

Tunika till Emilia (42 :- Lindex),

Jeans till Pontus ( 249 :- Cassels),

Trosor ( 19 :- st Cubus).

Sen blev det en runda på City Gross som hade billiga blöjor/tvättlappar, billigt kaffe och utförsäljning på mattor. Fick Fatt i 2 st långa hallmattor. En röd, & en brun på 2,5 & 3 meter.

Imorron kmr mer bilder. :D

Fixade i alla fall lite hos kaninerna innan vi körde hem till lägenheten. Lasse börjar slappna av nu och e inte lika rädd längre, och trögot Fru Nina e så orädd man bara kan bli. Gnagar i ens skor och springer runt benen på en. Dom e verkligen tydligt starkare personligheter dom stora raserna. :)
(bilden på Taizon är när han ligger i Emilias leksakshundars korg, men han tror de e hans. Haha. :D).


//


Nästa projekt = hallen.

Golvet las igår i hallen & idag fick äntligen jag jobba på lite för Millan va några h hos mormor.

Så hallen e målad en runda med rollern, och dörrfoder & runt fönsterna är det målat en gång med vitt. Så snart är även Hallen klar. :D

Vi har siktet inställt på flytt tills nästa helg. Så nu måste vi fixa färdigt väggar&tak i vardagsrummet, lägga golvet färdigt där uppe och måla klart hallen, sen går flyttlasset på lördag


Kvällen har bestått av grillade hamburgare och skratt med Älskling, Kenny&Alexandra. Nu e de kick-Ass på tv. :D

//


Bild på Loppisfynden!


Idag har de hänt grejer!

Kl 1 va jag, syster & Millan på loppisen på ekebo. Tyckte facktiskt inte där va så mkt grejer för o va en så stor loppis. Men lite fyndade jag iaf. (laddar upp bild på de efter detta inlägget för bloggappen separ och vägrar ladda upp fler bilder).

Undertiden va Dennis o tapetserade i köket. SKIT SNYGGT blev de. Och NU får jag verkligen den myskänslan jag e ute efter.
Pappa satte då upp bänkskivan och skåpen mot fönstret & älskling la golv i hallen. Allt de blev ochså jätte bra.

Blev hemmagjorda, jannike grillade hamburgare till middag innan vi fort iväg i all hast på sexparty hos Niklas&Rebecca. Trevligt va de, men en liten Emilia kände inte för att sova så länge i vagnen så nu e vi hemma o jag ska sova efter en bra dag.

Vill inte lägga upp mer bilder på själva köket nu utan bilder kommer på de i veckan när allt e helt klart! :D

Imorron ska jag börja måla hallen och pappa beger sig hemåt.

//


Vårt fina kök - snart klart.

Halva köket är nu färdit, plus lite av golvet och påbörjad tapetsering. Men tyvärr blev de inte alls som jag ville med tapeten och väggstenen, då inte de blev alls dom färgerna jag ville. Så det enda som de nu blir tegeltapet på är den lilla väggen i slutet på köksbänken, och ovanför den. Resten av tegeltapeten ska bort och istället blir det bara en vit tapet med beigha/svarta blommor på.
 
Tråkigt nog kunde jag inte alls få den myskänslan som jag va ute efter i köket pga den starka färgen på tegeltapeten. Jag tyckte att den på nått sätt döljde charmen med stenväggen, och det svarta köket, så därför skulle en ljusare tapet göra sig bättre bredvid så att det istället framhäver hur snygg den gråa stenen e.
 
Men det har iaf hänt mkt och pappa&Älskling jobbar på hårt från tidigt morgon till sen kväll. Duktiga e dom! :D
 
 
 
Här e allt från gamla köket ute, och gipsskivorna på g upp.
 
 
Här har även skåpen börjat komma upp. Och den lilla väggen har ochså växt fram. :P Vid fönstret ska de sättas en lång bänkskiva med högskåp och kylskåp bredvid till höger. :D
 
 
 
 
Här har ni de. Mitt snygga kök. Fast tänk bort tegeltapeten på väggen än så länge. :D Vi e för övrigt jätte nöjda eftersom man lyckats få ett lite prginellare kök än vanligt. Kommer trivas jätte bra där när jag bakar mina kakor och lagar mina middagar. :D haha.
 
Man ser även lite av golvet nere i hörnan. Imorron kommer de va klart i hela., och då flyttar våra köksmöbler och glas m.m. in så vi kan fika&käka där medans vi jobbar med dom andra rummen.
 
 
Avslutar dagen men bilder på mig och lilla Millan! <3
 
//
 
 

Lasse!

Min bror, hans flickvän och lille Sebbe kom igår upp till huset med den bästa presenten på länge. :D

En 9 v gammal Belgisk Jätte hane vid namn Lars(Lasse). :D haha. Viltfärgad, lugn Och jätte söt.
Så nu är dom 3 kaniner i kaninhuset.

Hade även Dennis&store Sebbe här som vi passade medans han hjälpte till att tapetsera. Emma hjälpte mig med de och Calle fixade i badrummet. Mamma och mina syskon va ochså här så på nått vis lyckades alla samlas samtidigt. Fullparkerat med bilar ut på grusvägen. Men de e jätte skoj när de blir så. :-)

Köket e nu uppe, så ikväll tänkte jag uppdatera ordentligt genom datan med köksbilder. //


Skit snyggt men inte som planerat!

Köket kommer bli skit snyggt men absolut INGET blir som jag tänkt mig. Ville haft ett brunt valnötsfärgat kök, med svart bänkskiva, svarta väggar, lackat fusktegel ist för kakel, teglad vägg sidan om köket och beight golv.

Så blev de inte. Haha :D

Det blir svart kök, beighe bänkskiva, tegeltapet bredvid köket, vit/beigh blommig tapet, grått golv och ljus grå lackad låtsas sten ist för kakel. Haha. Det fanns inte nått fusktegel som vi kunde få tag i så de fick bli den gråa (ist för svarta som jag egentligen ville ha) stenen för den var på extra pris just nu på Bauhaus. Haha. :-) ca 80 kr / m2. Istället för ca 300 kr / m2.
Även tegeltapeten va på extra pris för 30 kr rullen. Ca 4 våder per rulle.
Men i slutändan blir iallafall allt jätte bra och skit snyggt, bara lite annorlunda färger än planerat. ^^

Köks bilden är sätt från fönstrets håll och dörren på bilden är ett större valv nu. //



De va den födelsedagen!

En helt vanlig dag har det varit. Fick present av älskling & mamma iaf. Pengar av mamma och 2 st jäätte fina svarta ute "lyktor" av älskling. Så fina att dom måste användas mycke så därför blir de minsann innelyktor ist. :D

Annars har inget roligt hänt. Dock målat färdigt ovanvåningen o de e ju gött. Köket börjar ochså få fina väggar nu så pappa&pont jobbar på hela dagarna. :D //

 


Lilla Emilia!

Millan sover trött i min fn, o de e helt underbart. Världens bästa födelsedagspresent! <3 Hon har vatt sååå hård i magen o jag har tyckt så synd om henne när hon har kämpat o haft ont. Men igår gav vi henne både katrinplommonpure, messmör, ipren i rumpan och smörjde så tillsist igårkväll så släppte proppen. Så skönt för henne att slippa kämpa. Nu blir de minsann ingen mer banan för henne på ett tag. Haha.

Hon har ochså haft extremt tydligautvecklingperioder. Först en alldeles hemsk, sen en helt underbar och nu en lite halvt gnällig men lugn och gosig period. Har ett skit bra schema som stämmer jätte bra på henne. Kolla in de! :D //


Dagen.

Klockan rullar på och tyvärr blev de ingen bjuvsburnout för vår del. Pappa är ju här o hjälper till så man får ta tillfället i akt. Emilia e ganska krävande idag men jag har iallafall fått tvättat av garderoberna och sorterat in 4 ikea kassar med sängkläder o sånt. Även målat färdigt väggarna där uppe. Nu ska bara taket målas sen ska jag prova mig på att lägga golv. ^^ de blir intressant :D Nu är ochså allt ute ur köket och väggen riven. //


Nån dag försent...

Singlen ute, staketet färdigt (fattas grindar), köket ute och snart är hela ovanvåningen färdig.
 
Har målat hela dan idag, under tiden som Pontus små fixat med köket, målat lite runt fönster, på dörrfoder m.m.
Pappa är nu nere så imorron ryker väggen i köket och de roligaste ska påbörjas. Blev lite irriterad när jag nästan hade målat färdigt hela ovanvåningen för andra gången, o rollern går isönder! kan de komma mer olägligt. Så de får jag måla färdigt på Söndag så Pontus kan börja lägga golv. Efter det är nästan allt klart där uppe. Såå skönt. :D
 
Världens finaste sommar tjej leker på gräsmattan. Bappen i mun så man inte käkar gräs! haha. <3
 
Staketbygge till tusen.
 
Vi tjejer tog en lugn dag i solen. :D
 
Även killarna förtjänade såklart en paus.
 
 
Lilla Batman bor inne i Ninans jätte hem. Trevligt med lite sällskap.
 
Det färdiga staketet. 
 
 
Här e nån bild från dagens jobb med: 
 
 
 
 
Bilderna ovan är ifrån innan jag målat färdigt första gången. Nu är allt vitt på alla väggarna, och golven lite mer städade.
 
Imorron ska vi en tur till BjuvsBurnouten. Lite välbehövlig paus kan va skönt!
 
//
 

En lugn dag!

Idag & igår tog jag lite vilodagar och spenderade lite tid med Emilia istället, medans Pontus&Calle byggde staket. Emma & Alexandra höll mig & millan sällis, så de blev snack och lillan fick bada i sin jätte fina nya Hello Kitty pool. Idag hade vi lite hårfixar dag imorse och sen har vi vatt i huset själva så Älskling har rivit ut hela köket, och jag har bara vatt lite assist till honom, samtidigt som jag myst med Millan. Imorron kmr pappa ner. Så Om en vecka e köket färdigt!! :D underbart. Imorron kommer ett utförligare inlägg då som vanligt blogg appen knäppar sig och kan inte ladda upp bilderna. //


BILDER!

Idag har vi kört runder lite överallt. 
Körde upp till huset och hämtade ungen som skulle bytas mot en varmluftsugn, sen åkte vi ut till Pontus jobb och hämtade släp.
Blev en runda till ikea och sen Elgiganten för att glo tvättmaskin och kyl, men hittade tyvärr inte vad vi var ute efter. Dock har dom gratis hemkörning om man beställer från internet så de ska vi göra istället.
 
Efter de gick bilen till lantmännen för staketstolpar och trall. Fick sen middag hos mamma och där lastade vi på Melanies kanin och jätte bur på Brors Cheva som sen fraktades upp till Aggarp där han ska bo och va lite sällskap åt min Fru Nina! (tyvärr genom nät eftersom det är flicka, pojke och vääldigt olika raser). Batman är en liten lejonkanin/Hermelin och Ninan e ju Fransk Vädur så de passar sig inte riktigt, haha. :D
 
Försökte få igång staketet men de funkade inte så länge för en liten trött Emilia ville hem. Så imorron fortsätter vi på de.
 
Här e lite bilder från igår m.m. :
 
 
 
 
 
 
Resultatet = Skit bra!
 
 
 
 
 
Lilla Ninan fick ochså nytt hem. Så en glad tjej hoppade glädjeskutt hela kvällen. 
Åkte in till Cheapy för att köpa nät&reglar men kom då ochså över deras 75% rea på grillar, utemöbler & krukor. Så fick tag i jätte mycket grejer. För bara 500 kr fick vi nät & reglar, Ett nytt utemöbelbord i glas som från början kostat 899:-. Nu kosta de 50 kr !! Köpte ochså 2 st stolar (hade redan 2 st likadana) till för knappt 100 kr st, 2 st utelyktor och en spalje. :D
 
 
//
 
 

Har vatt en slitsam dag.

Singlen kom strax innan 12. Och vid halv 3-3 va allt färdigt tack vare hjälp från våra underbara vänner! Imorron kommer ett utförligare inlägg med bilder på allt. Men nu e min kropp och hjärna heeelt slut! Den sista energin tog Emilia som vägrade somna så nu äntligen ska jag lämna sovrummet och gå ut i soffan. Denna bilden får sammanfatta denna fina dagen!


Nu är uppfarten redo!

Efter en hel dag på knä och tillslut väldigt trötta kroppar så är uppafarten redo för grusen imorron. Kan säga att nu är mina händer väldigt ömma efter ännu en hel dag med lukande. Pontus&Calle jobbade på som bara den och utrotade de mesta som gick att utrota.
 
Fick även flyttat dit och planterat några av mina sommarlökar. Och hängt upp lite balkonglådor m.m.
Kände lite ångest ett tag när där bara var mer & mer gräs hela tiden, men där är iallafall rensat så pass att vi kan lägga ut grus på hela uppfarten upp till garaget sen får resten vänta tills vi jobbat bort alla gräsrötter mellan kaninhus & fårhus.
 
Vi jobbade så hårt (haha) så Pontus både knäckte en kvast, en hacka och tappade toppen på både hackan och räffsan. HELT nya va dom, men förhoppningsvis kanske vi kan lämna tillbaka dom och få nya. Lite ska dom väll ändå täla? :D
 
Mamma hade lilla Millan idag men imorron ska även hon med upp, fast då ska Emma&Melanie underhålla lilla räkan. 
 
Här kommer gårdagens bilder:
 
 
Köpte 3 st söta blommor på Maxi. 10 kr st. :D
 
 
 
 
Bakisidan av hönshuset var helt igen växt men nu är allt borta. 
Dagens bilder kmr här: (märk skillnaden på gårdsplanen från gårdagens bilder).
 
 
 
 
Slutet på dagen får denna bilden stå för. 
 
//
 

Man får ialla fall sola under tiden!

Rensade ogräs hela dan igår och idag fortsätter vi. Har Calle till hjälp så de går undan. Förhoppningsvis är nästan hela gårdsplanen redo för gruset imorron. Men gräset sitter som fasen, så vi jobbar på de så gått de går. Alla bilder läggs in ikväll när vi kommit hem. //


--------------------

skrev sist att jag skulle lägga in fler bilder igår, men tyvärr hann jag inte. Kommer oftast hem vid halv 8-8 och då ska Millan sova, sen ska de ätas och tittas lite på tv innan det är dax för sängen. Så då blir bloggen lidandes. Men jag försöker lägga in varje dag nu så gott de går, för det händer massor varje dag som måste skrivas om. :D
 
Igår åkte jag upp med lite knäckemackor redo tills Pontus kom efter jobb. Jag va där tidigare än han och Emilia somnade i bmwn så jag såg chansen o vända jorden lite i rabatten och rensa bort massa rötter m.m. 
 
 
I helgen försvinner ju allt ogräs runt om och det nya gruset kommer på., :D
 
Här e en bild på de färdiga rummet. Blev skit snyggt. :P Så nu kan vi börja asa med oss flyttgrejer och packa in där, så blir de inte så mkt att flytta sen när de väl e tid för flytt. 
 
 
Igår va lilla Emilia på ett strålande humör. Helt plötsligt har hon blivit jätte gosig och kramas hela tiden. Hon somna till och med bredvid mig i vår säng i morse. Äntligen har hon kommit ur den hemskaste perioden hit tills. Så jag fick iallafall målat alla hörnor och väggen en runda till på hennes rum ru, medans hon for runt i gåstolen.
 
 
 
 
 
Lite mammig blev hon dock när klockan börjar bli läggdax och då gör man så här som bilden åvan. :D haha
 
 
Nu ska listerna målas färdigt, allt runt fönstret målas vitt och väggarna målas 1 eller 2 ggr till, sen kan älskling lägga golvet!:D
 
Pontus började ochså riva ut toaletten igår. Gick ganska fort, så snart står den tom och redo för företaget att komma o börja.
 
 
 
Emilias rum blir klart idag (iaf väggarna. sen går jag ut o börjar rensa ogräs. Imorron ska jag jobba några timmar innan det blir huset igen. :D
 
//
 

Work in progress!

Har vatt vid huset nästan varje dag nu och fixat. Har målat hela gästrummet, listerna till de, nästan hela fönsterkarmarna och pontus har lagt golv. Så nu är ett rum klart! Ska dock måla träet på själva fönstret i helgen när det kan stå öppet och vädras torrt hela dagen. Skulle fotat det färdiga rummet idag men en trött liten Emilia fick mig att helt glömma de så bild på de kommer imorron. :D
 
Här e bilder från gästrummet!
 
 
 
 
 
På denna bilden fattas listerna och kanten uppe vid taket skulle målas med en speciell kantroller. Men som sagt så ska jag fota det helt klara rummet imorron! :D Golvet är från Cheapy för 59.95:-/m2 och även Färgen Wasabi är där ifrån. 
 
 
Bilderna blir ganska mörka eftersom det inte finns så många lampor i huset än och dom är fotade mot fönstrena, men Jag började iaf måla Emilias rum idag men hann bara färdigt taket och sen en runda på väggarna, sen ville Emilia hem och sova. Ska fortsätta imorron så förhoppningsvis e de rummet klart med golv och lister om 1 eller 2 dagar. Den rosa färgen har jag blandat själv med Hallon som den heter och vit väggfärg, och då fick jag denna nyansen. Sen väljer man ju bara själv hur mkt vitt man vill ta i beroende på hur ljus färgen ska bli. :D (Det rosa ser ljusare ut i verklgheten).
 
I helgen ska vi börja rensa ogräs på hela gårdsplanen. Som det är nu så växer det nästan en skog där så vi har o göra, för på måndag kommer gruset. Vi beställde 13 ton röd grus vilket gick på ca 3000 :- med utkörning. Inte alls farligt tyckte jag. Kommer verkligen göra stor skillnad på utseendet runt huset när väl grusen är utspridd.
 
//

Lite före bilder!

Lägger upp lite förebilder från insidan av huset nu, innan jag börjar skriva om vad vi gör. 
Så får ni en liten bild av hur huset sätt ut från början. :D
 
 
Första bilden är tagen ifrån ytterdörren så det är hallen, och det första man ser. Även dom andra bilderna är på hallen. 
 
 
Dörren till höger på hallbilden till höger leder in till detta rummet, som ska bli Gästrum/data-pysselrum. :D
ljus Grönt & vita detaljer ska de bli här inne. jätte ljust golv.
 
 
 
På samma hallbild till höger, så kommer man in i köket genom dörren rakt fram. Och här är det super snygga moderna köket. ^^ haha. Kanske inte speciellt snyggt, därför ska hela altet plus väggen in i andra rummet rivas och slängas, och in ska det nya köket. Var på Ikea igår och köpte allt till det. Fy va snyggt de kommer bli.
 
 
Vidare kommer man in till blivande vardagsrum. Även här ska väggen tas bort antingen hela eller översta halvan. Tar vi bara bort halva blir de som små stop i rummet som man kan ställa prydnadssaker på m.m. Här ska tapeten först rivas ner sen kommer jag måla brunt/beight. :D
 
 
Världens snyggaste toalett. :D Allt här ska ochså utplånas och en helt ny toauppsättning kommer sättas in. Detta är det enda i hela huset vi ska leja bort. allt annat gör vi själv, med hjälp av nära&kära! 
 
 
Trappan upp. Här blir det grått. ( kanske blir själva trappan vit/svart). 
 
 
Ovanvåningen. Bilden i mitten är det man ser i slutet på första bilden. Det är vårt sovrum och allt ska här målas vitt, med en fondtapet på den väggen på mittenbilden.Det blir mörkt golv på hela! ;D
 
 
Emilias rum. Denna tapeten ska vi spara på sidoväggarna, sen målas rosa vid fönstret och mitt emot. blir ett ljust brunt golv med lite rosa ton. :D
Tyckte att den tapeten var så söt och skulle passa så bra i hennes rum, även om den e gammeldax. Gulligt ochså att där e samma tapet på garderoben.
 
 
Toaletten på ovanvåningen och sen Pontus garderob och efter de min garderob. Toan ska allt bytas ut i med tiden ( speciellt de skitiga skåpet) men tapeten ska sparas. Även den tyckte jag speciellt mkt om, när man matchar den med nya detaljer och vaskskåp m.m. garderoberna ska målas (min rosa som Millans rum) och Pontus antagligen vit eller grå. Golv tar vi av det som blir över av de andra rummen. :D
 
 
Så här har vi massor att göra. Och när de är klart fortsätter jobbet ute. Så nu e de bara att jobba på!
 
//
 

Byggmaterial!

Vi var igår runt i Ängelholm o köpte på oss en del av de vi behöver till huset. Köpte ett skit snyggt golv på Rusta till köket. Ett ljust vitt/grått/beight golv för 79.95 :-/m2. Köpte ochså beigh färg där till halva tv rummet 3 för 2. 300 kr för 5 l, 3 rullar skit snygga tapeter till fondväggen i vårt sovrum 199 :- rullen, och tapetklistet. På ÖB köpte vi färg till andra halvan av vardagsrummet (brunt), och grått till hallen. Kostade 129 kr / 2,5 l. Dyrare än sist jag handla då dom sålde ut den rosa färgen för 29 kr st. Haha. Behöver rosa nu med men de hade dom inte ens nån, och inte heller grön. På ByggMax fick vi fatt i bland annat -10 l vit väggfärg 269 :- (va visst billigare på rusta 249 :- ) och 10 l vit takfärg 199 :- , lackfärg till listerna, rollerset, förlängningsskaft, flera olika spackel, 6 rullar underlagsfoam 99 :- st, penslar m.m. Köpte ochså ett billigt golv till Emilias rum som va lite rosa i tonen. Det va de billigaste där va och de kosta 39.95 :- / m2. Idag ska vi fortsätta handla in allt vi behöver. - Ska ha golv till vårt sovrum. Ett Skit snyggt mörkt golv på ByggMax för 89.95 :- / m2. - golv till hallen från byggmax för ca 120 :- / m2. - grön & rosa färg, - svart lackfärg, - Reglar, - gipsskivor, - Och små grejer som behövs till. Imorron hämtar vi hem det nya köket och golv till gästrummet på ikea, och förhoppningsvis även staketet så det ligger på vila hemma tills vi har tid att sätta upp det. Vi Vill ha de mesta hemma så vi slipper köra iväg sen när allt behövs så just nu är det det viktigaste att köpa hem allt! :D På söndag börjar vi måla för då ska Millan va med Mormor! <3 //


lyckliga husägare!

Det har varit flera väldigt händelserika dagar nu. 
I helgen var det loppis i Kvidinge och där va såklart vi nu när det behövs massa nya grejer till huset. Var på jakt efter kvastar, hackor och räffsor m.m, men de va där inget alls. Däremot fick jag för 100 kr fatt i en massa krukar, några ramar och en jätte fin hög hållare till blockljus. Loppisar e så bra..!! :D
 
 
I måndes körde vi till Ekeby för att skriva på dom sista papperna till lånet. Mamma följde med som Millanvakt och efteråt körde vi in en sväng till Maxi i Hyllinge.
Fyndade en snygg rosa vattenkanna i Metall, fästen till blomsterlådor, 2 st Kryssbollar (uteblommor) och 2 skita snygga örngott där det stod Världens bästa Mamma/Pappa på. 
 
 
Igår va vi hos Mäklaren och mötte säljarna för att genomföra köpet och få med oss mycklarna hem.
Lyckliga körde vi där ifrån och inom ÖB. Fick tag i 2 stora solcellslampor, 2 st fina grön ljuslycktor ( nu har jag en hel hög till min pysselhörna i huset. Ska använda dom som hängande behållare till pyssel), 2 st zinkkrukor, 1 pärm till alla kvitto på renovering m.m, en kratta och slutligen en jätte söt liten orkidee. Allt detta för bara 200 kr. Skit bra!
 
 
 
 
Idag känner jag mig ganska hängig men tog mig ändå in till Netto med mamma. Sen kollade jag lite Dressyr på tv undertiden som Millan sov och när älskling kom hem käka vi och stack raka vägen in till ByggMax, rusta & ÖB och shoppade loss bland golv&färg. Skriver mer om de imorron. Nu ska vi mysa innan läggdax. Man får passa på när Emilia väl sover. :D
//