Fina gömmor!

Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Började med kaffe&frukost hos mamma, sen åkte vi upp till huset och fortsatte röja, körde hem och fick middag ochså hos mamma, sen fick vi besök av min pappa och nu sitter vi i soffan och ska kolla på talladega nights. :D
 
Började idag att dra väck massa murgröna som växte hej vilt över en gömd jätte fin stenmur intill vår tomt bakom huset. Rensade upp en hel hög med växter och drog upp ormbunkar och blommor och tillsist blev muren synlig. kommer bli jätte snyggt när den är riktigt rensad.
 
 
Muren börjar nere vid infarten och fortsätter ända upp till bakom garaget.
 
 
Före och efter bilder på nästan samma ställe av muren. från början såg man inte gäret så skillnaden blev stor!
 
 
Det blev en liten hög med rens. Svårt bara var man ska göra av allt man rensar bort då hela tomten är helt igenväxt.
Sen ska allt bort uppe på stenarna ochså men tanten som bodde i huset älskade blommor och hade allt möjligt växande på tomten, så innan vi röjer bort allt så måste jag glo lite om där e nått fint att spara. haha.
 
Här på infarten ska vi sen lägga vit singel som börjar nere vid infarten och som sen går upp runt hela huset och ner förbi hönshuset som syns på bilden nedanför. sen ska det upp ett staket runt gräsmattan, som jag klippte en runda till idag så nu är den lite jämnare.
 
När vi sen har tid ska även ett staket upp runt resten av tomten. huset och allt annat ska även målas om men tror de får vänta tills nästa år.
 
 
 
//

Kommentarer
Mamma säger:

Duktiga ni har varit. Kommer bli Jättefint <3

Svar: De tror jag med! :D <3
Janniiike

2012-07-15 | 21:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback