fullt upp.

Har inte haft en sekund över att blogga då vi haft nycklarna till huset och började röja där ute i trädgården. 
Körde upp i söndes och klippte gräsmattan, och högg ner massa små björkar som växte hej vilt över hela tomten.
 
I måndes va vi där uppe medans Emilia var hos sin mormor så vi kunde jobba på ordentligt. Fick ryckt bort en hel buske som klättrade längs med husväggen, högg bort en stor del av en jätte buske som växer utanför hönshuset, räfsade ihop allt klippt gräs, vilket var en jäkla massa, och även drog ihop alla träd och allt annat i en enda hög. Så nu är det påbörjat, och redan nu ser man skillnad!
 
En före bild där man ser busken längs husväggen.
 
En efter bild där busken är borta, även björkar och en del av jättebusken i bakgrunden.
 
Gräset var så långt så undergräset hade blivit gult och man såg inte var man klippte. därför det är en massa gröna linjer. det är där jag missat. haha. :D men de ska vi ta i veckan och klippa om allt igen.
 
Här e jätte busken, men den delen som gömmer sig under hustaket på bilden är den del som är borta! Den delen vi tog väck var i en annan isgrön färg. passade inte alls in.
Nu ska busken klippan in så den blir lite mindre så där i framtiden kan bli grusgång in till hönshuset och en lite större gräsmatta. Tänkte klippa in den ca 1 meter på varje sida.
Är det kanske nån som vet vad den busken heter?
 
Nästa tur upp till huset blir om någon/några dagar beroende på vädret, för idag verkligen ÖÖSregnar de. inte riktigt lönt att klippa gräs då. ^^
 
Igår hämtade även Pontus&Kenny vårt nya värmesystem. Skönt att ha en del fixat. 8000 för vedpanna, 2 Tankar + massa andra grejer jag inte ens kan namnet på. haha. Kom undan riktigt billigt. Vilket tur att man har bra vänner som hjälper till när de behövs.       //

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback