Trädgårdarbete och massa fina bilder!



Var uppe vid huset i Lördes och fortsatte rensa. Rensade fram hela stengäret som var hur fint som hellst. Och nedanför gömde även sig en igenväxt rabatt som helt plötsligt kom fram. Det blev skit snyggt när man fick fram hela gäret och rensade upp längs kanten. Mitt i allt trillade det fram en ödla på typ 10-12 cm. men hann tyvärr inte fota den. Fick dock foto på en liten kopparorm som ochså trillade ner från stenarna.
 
Idag har jag solat och göttat mig med syster och lilla Millan. Kommer lite bilder från de med nedanför husbilderna. 
 
 
 
Bilder på busken som ska klippas ner och en bild på roten som är kvar från den busken vi tog väck. Antingen ska vi på nått sätt få väck roten eller försöka få den att självdö.
 
 
Huset framifrån och även hönshusets fram och baksida.
 
 
Det gamla hönshuset som även ska bli fårhus och vedbod. :D
 
 
Hönshuset på första 2 bilderna, och det ska rustas upp och byggas lite nytt innan det flyttar in höns. tredje bilden är blivande fårhus. Där ska det bo 2-3 tackor i framtiden.
 
 
Ett gammeldax växthus som även det behöver lite upprustning. Det andra är blivande kaninhus där det ska sättas upp burar. Det mesta av uthusen har jag lagt beslag på men bakom kaninhuset finns ju Garaget och det kommer vara BARA Pontus ställe. Där är både garage och ett rum och loft till verktyg m.m. 
 
 
 
Här e vår lilla granne som kom fram och hälsade oss välkomna till aggarp! :D
 
 
Tog några bilder på lite av dom fina blommorna som växer överallt. Finns massor som måste grävas upp och planteras någon annanstans så jag bevarar lite av tantens blommor som hon säkert vårdade ömt.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagen:
 
 
 
 
Världens finaste!!
 
 
Fina Skille & Findus som ligger och solar i den lilla rabatten utanför vår lägenhet.
 
 
Fina Fru Nina var ochså med oss ute och solade.
 
 
 
Grillade hamburgare när älskling kom hem från jobb. Han hade även med sig en jäätte fin blombukett till mig. Ibland blir man överraskad och då blir man så glad! Denna dan var perfekt! Och bilder kan man inte få för mkt av. Minnen är de mest värdefullaste man kan äga!
 
 
//
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback