Lördag!

Ja en helt vanlig lördag, faktiskt ganska lugn.
Förmiddagen gick åt till toaletten så nu har jag fått lite mer ordning på grejerna där inne. Har inga hängare där än, men det ska införskaffas när vi har tid för de.

En runda till Ängelholm hann vi i alla fall med så Pontus kunde köpa ingredienser till sin chili con carne som han va så sugen på. Så det blev de till middag, med fransbröd till. :-)

Innan middagen blev de aggarpsrundan, och idag hade jag faktiskt sällskap av Pontus, och längs vägen fick vi en liten överraskning av ett litet rådjur som råkat missa att vi kom gåendes.
När vi gick förbi fick den syn på oss o stelnade totalt! Haha. Antagligen trodde den att vi inte skulle se den om den stod blixt stilla, och även om vi pratade o tittade så stod den kvar o snegla på oss. Till sist fick Taizon för sig att han skulle springa efter o lyckades smita från oss o sprang rakt in i stänget som gick runt hagen den stod i. :D inte så skönt kanske men det stoppade ju han iaf.. Haha. Då sprang den iaf sakta men säkert iväg.

Imorron ska vi hämta ved och så fort Pontus Morbror vatt här o kopplat dom sista sladdarna så kan vi börja elda fram värme.... Ååh så skönt de ska bli o slippa frysa! :-)

//


Kommentarer
Jossan säger:

Fan vad snygg toan blev!! :)

Svar: Taack! visst blev den. :D
Janniiike

2012-10-15 | 23:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback