Potatis, rödbetor, kotlett & min brunsås!

Kokt potatis med skalet på, kokta färska rödbetor, stekt kotlett & min brunsås!

- Koka potatis & rödbetor under tiden som du steker kotletterna.
- krydda kotletterna med grillkrydda, havssalt, citronpeppar & grillolja.

BRUNSÅS -

- smält margarin direkt i grytan (ca 70-80 g).
- blanda i mjöl och en köttbuljong.
- rör runt o häll sen i lite av potatisvattnet & mjölk/grädde.
- koka upp och krydda med grillkrydda, salt, socker, svartpeppar. Och ist för kolorit tar man kinesisk soja tills den blir lagom brun, och då sätter det jätte god smak åt såsen.

Jätte lätt & god middag!

//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback