Äntligen!

Imorse tvätta jag & städade inför att Kokos skulle komma hem, så slipper jag störa henne med dammsugaren dom närmsta dagarna.

Körde o hämta Melanie vid 13.00 sen körde vi mot Kristianstad & hämtade hem Kokos.. Äntligen!! :D

När vi gick mot hagen som valparna va i så kom en enda valp fram för o hälsa, och av nån anledning va de just Kokos som kom fram.
Kändes som ett tydligt tecken på att hon tillhörde vår familj. :-)

Dessutom har hon ett amstaff öra & ett vanligt hängande öra. Precis som Tajj... :-) kan kanske ändra sig med tiden för såklart är det finast med amstafföron på båda, men de e gulligt även o ha olika. ^^
Dock är hon mkt mer amstafflik i kropp & huvud. Det har Taizon aldrig vatt direkt... Så det känns super bra att äntligen fått en BLÅ (brindle) amstaff TIK!! :D

Super söt e hon iaf! Meen riktigt busig. Helt annorlunda mot va Tajj va som liten. Han bet inte så mkt i oss & grejer & va väldigt lugn och lite osäker på nya grejer.

Kokos är framåt, orädd & biter i allt. Men det är hundar som redan från början är säkra, som blir trygga som vuxna.
Taizon är fortfarande väldigt osäker & lättstressad & det visar sig på hur han skäller och hur han är mot människor m.m.
Han är alltid snäll, men tkr inte
Om när folk hälsar på honom utan att han vet vem dom e. Utan han behöver mer tid.. Och därför backar han oftast undan ett tag innan okända kan klappa han ordentligt.

Kokos tror jag kmr blir tvärt om och hon kmr nog bli väldigt lätt att ha o göra med.
Sen e hon ju en tik ;-) haha. ^^

//

https://cdn3.cdnme.se/3831075/7-3/pic_51ad0763e087c37aa9d551f2.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback